Forældre-hacks når I skal ud med børn

Indendørs Uniqa legepladser ser forskellige ud fra hinanden – forskellige faciliteter, specielle aktiviteter, temaer og skalaer – kan virke overvældede. Hvad foretager børnene sig? Hvad er det bedste at gøre?

Et andet dilemma, som forældre ofte står overfor, især dem med et stramt budget, er udgifterne til en dag med børn. At gå ud med børn, særligt i en weekend, kan være rigtig dyrt. Men det behøver ikke at være for dyrt.

Med ordentlig forberedelse kan budgettering af en dag på legepladsen med familien faktisk være mindre dyrt.

Lav noget research

Den første ting, du vil gøre, før du går ud med din familie, er at undersøge stedet. Som om du er turist i din egen by, skal du kigge efter steder, der tilbyder rabatter, rutepriser og hvad der vil være det billigste for din gruppe og priserne på forskellige indendørs legepladser. Kontroller også alle anmeldelser, så du kan være sikker på, at dine børn kan nyde det uanset hvor du vælger at gå hen.

Sørg for at se på baggrunden af ​​den indendørs legeplads, hvilken er nemmest at komme hen til i forhold til transportmidler.

Group Of Young Children Running Towards Camera In Park Smiling

Vær på udkig efter promo-koder og pakker

Generelt er indendørs legepladser overkommelige, men de kan undertiden være dyre med antallet af timer og hyppighed. Hvis muligt, kan du tilmelde dig nyhedsbreve, og modtage promoveringer og rabatter online, så hvis der er et salg, kan du blive underrettet.

Nogle indendørs legepladser har rabatter ved køb online. Andre er billigere af dusin. Hvis sidstnævnte er tilfældet, vil det være en god ide at invitere nogle venner med børn over. Det sparer ikke kun nogle penge, men du kan også dele andre udgifter.

Ferien er normalt dyrere, da det er indenfor højsæson, men nogle gange er der ferierabatter, som du også kan drage fordel af.

Hvad skal du bringe i din taske?

Vigtig ting at planlægge er hvad du skal have med i din taske, når du går ud med dine børn. Dette kan spare dig for penge og give dig mere sikkerhed. At være forberedt på alt og hvad der måtte ske på denne rejse kan forhindre forfærdelige uheld, eller du kan let hjælpe dem.

Grædende baby? Nå, her er hans yndlings legetøj. Hovedpine? Du er dækket med paracetamol. Fyldt ble og intet skiftende område i nærheden? Du er klar med din mobilstation.

Det er dog meget vigtigt, ikke at overpakke. At have for mange varer bringer dig kun ned – bogstaveligt talt. Vælg i stedet for universelle ting som et stort tyndt håndklæde, som dæksel og kan fungere som en skiftemåtte. Eller tag tyndere tøj på til det varme vejr eller en varm ting, der ikke er voluminøs.

Køb alt du har brug inden I tager afsted. Tænk på alt det der plejer at fungere, for at forberede dig. Kun du ved, hvad dit barn har brug for.

Husk også at medbringe nogle ting til dig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *