8 Sikkerhedstips til Legepladsen

Gynger, rutsjebaner, legehuse og så meget mere – at lege på en legeplads er en af de bedste dele af barndommen. Uanset om du har din eget playset i din baghave eller du går til en offentlig park, skal børn være sikre, samt at have en god tid!

Dino’s Legeland kender vi til playsets, gynger og børnesikkerhed – det er kernen i vores forretning. Tjek vores enkle, men vigtige sikkerhedstips til legepladsen, for at at dine børn forbliver sikre, mens de nyder deres tid udenfor.

Sikkerhedstips til forældre på legepladsen

Du vil have dine børn til at nyde lege tiden udenfor så meget som du gjorde som barn – men du vil have dem til at være sikre samtidig. Bare hvis du holder et par enkle sikkerhedstips i tankerne vil de være sikre, (uanset om I er i parken eller i din egen baghave) med masser af sjov, uden at komme til skade.

1. Bær de rigtige sko

Intet slår følelsen af ​​at køre rundt så hurtigt som du kan. Bare sørg for, at dine børn har de rigtige sko på, når de skal på legepladsen. Helst sneakers eller sandaler med et omviklet bånd bagpå. Flip-flappere kan man falde i, så de høre ikke hjemme på legepladsen.

2. En ad gangen på rutsjebanen

Virker nemt, men en af vores vigtigste sikkerhedstips er at sørge for dine børn rutsjer en ad gangen. Selv om vores rutsjebaner er bygget til at være ekstremt robuste, kan børn vælte hinanden hvis de sidder for tætte eller prøver at rutsje samtidig.

3. Undgå at klatre op ad rutsjebanen

Vi vil aldrig vide hvorfor, men børn elsker at klatre op ad rutsjebaner – men det er ikke sikkert. På overfyldte legepladser, forsøger de at klatre op, hvilket kan resultere i at de bliver ramt hvis en anden forsøger at glide ned. Den gode nyhed er, at vi laver TONSVIS af sjove måder man kan klatre på din Adventure World set, herunder stenvægge og kædestiger. Tjek vores swinget tilbehør.

4. Ikke hop af gyngerne

Det er en hård en. Vi gjorde det alle da vi var børn, men vi kender nogen, der fik ondt af at gøre det. Kort sagt, det er sjovt nok at gynge uden at hoppe af. Fortæl dine børn: sikkerhed først.

5. Overvåg Monkey Bars

Her gælder sikkerhed først. Monkey bars kan være en stor akrobatisk aktivitet for børn, men da der er en risiko for at man kan falde, skal du se dem nøje an. Lav en regel med dine børn, hvor hvis de ønsker at klatre i Monkey bars, skal de komme og få fat på dig først. Plus, de vil elske at se, hvor stolt du er, når de klarer den godt!

6. Gå ikke for tæt på gyngerne

Sørg for, at dine børn ved at de ikke skal gå for tæt foran eller bag andre børn der gynger. Nogle børn kan svinge hurtigt og kan banke ned eller skade andre børn uden betydning for.

7. Sørg for at udstyret er i god stand

Disse sikkerhedstips gælder for offentlige legeparker. Legeplads udstyr i dårlig stand er ikke kun mindre sjovt – men kan faktisk være usikre for børn at lege på. Tjek efter træ der kan give splinter, beskadigede gyngesæder, skarpe kanter på metalrammer, skarpe metal gyngekæder, og alt andet, der kan være lidt farligt. Læs mere om at inspicere et playset.

8. Sørg for, at området er rent og sikkert

En andet legeplads sikkerhedstip til offentlige legepladser. Hvis dine børn leger i en offentlig park eller legeplads, kontroller deres umiddelbare legeområde omhyggeligt for skrald, ødelagt glas, og andre usikre eller usmagelige objekter. Desværre respektere alle ikke at børn bruger offentlige områder, så hvis du vil have dine børn til at lege der, skal du være på vagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *