Tips til at Holde Gangbroer på Legepladser og Deres Fortove Sikre og Rene

Med sommeren lige rundt om hjørnet vil det ikke vare længe, før børn og deres familier begynder at strømme til din legeplads. Mens du får gjort dit udstyr klar til “den travle sommertid”, bør du også være opmærksom på gangbroer og fortove omkring din legeplads. Dårlig vedligeholdte gangbroer kan forringe udseendet af området og kan endda skabe sikkerhedsrisici – så nu er det tid til at sikre, at dine stier er klar, så de kan gøre dig stolt hele sommeren.

For Sikre og Smukke Grus Gangbroer …

  • Ukrudt og andet uønsket planteliv kan spire op gennem gruset og gøre det nemmere at snuble, hvilket gør gangbroer usikre for unge besøgende. Kig dine stier efter regelmæssigt og træk ukrudt op, så snart du ser det.
  • Hvis du laver en ny grus gangbro, skal du først lægge et lag af kvalitets landskabsplejestof. Dette forhindrer uønsket vegetation i at spire op gennem gruset.
  • Hvis du har en eksisterende grus gangbro, hvor ukrudt er et tilbagevendende problem, bør du overveje at geninstallere den med et lag af landskabsplejestoffet nedenunder.
  • Riv din gangbro regelmæssigt for at fjerne snavs og for at sikre en jævn overflade, som er til at gå på.
  • Over tid kan grusmaterialet blive sparket ud af stien og spredes på omkringliggende græs, hvilket får din gangbro til at virke rodet. Du kan forhindre dette ved at installere kantmateriale for at skabe en barriere og holde gruset på plads.
  • Hvis der opstår huller, især efter kraftig regn, skal du fylde hele det nedsunkne område med frisk grus (ikke bare “låne” materiale fra et andet område af gangbroen).

Tips som Uno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *