SIKKERHEDSTIPS TIL HESTETRAILERE

Når du transporterer din(e) hest(e) gennem landet, er det vigtigt, at de er så trygge og sikre som muligt. Mens din kørsel og generelle omsorg for dyrene betyder meget, kan du også sørge for, at deres trailer er så sikker som muligt. Her er nogle få tips til at gøre din Kronborg hestetrailer mere sikker.

Polstring på væggene. Du kan installere polstring på væggene af din hestetrailer for at give lidt beskyttelse, hvis hesten skulle gå hen og skride eller falde til den ene eller den anden side. Du kan købe hynder i forskellige størrelser til at dække området, men hvis du kun vil polstre visse steder, skal du tænke i hoved-, skulder- og knæhøjde.

Gulvmåtter. Giv din hest bedre fodfæste og polstring ved at opgradere gulvet. Der findes mange forskellige måtter, der vil hjælpe dine heste med at stå sikkert på hele turen.

For- og bagpolstring. Hvis der er bomme foran hestens bryst eller bagved rumpen, kan du tilføje en rullehynde for ekstra komfort og sikkerhed. Der er igen mange muligheder, hvad angår størrelse og polstring.

Sikkerhedskæde. Det er vigtigt, at traileren hænger godt fast på din truck, og hvis koblingen fejler, skal du have en sikkerhedskæde som backup. Sørg for at regne på vægten af din læssede hestetrailer og sørg for, at sikkerhedskæden er beregnet til den pågældende vægt.

Husk, at det bedste sikkerhedsudstyr er en koncentreret, opmærksom, sikker chauffør. Alverdens polstring vil ikke redde din hest i tilfælde af en alvorlig ulykke, så kør sikkert! Hvis du er på udkig efter en ny hestetrailer, kan du se på vores fantastiske udvalg i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *