Tips til at leje byggeudstyr fra Ramirent

For mindre entreprenører, er udlejervirksomheder af udstyr en afgørende del af deres driftsstrategi. At leje udstyr når de har brug for det, betyder at de ikke behøver at købe, opbevare, vedligeholde og forsikre udstyr som kun bruges en gang i mellem.

Hvis du er en entreprenør som planlægger at leje noget byggeudstyr, eller en gør-det-selv entusiast med gode færdigheder, som skal til at springe ud i et byggeprojekt, så er der tre ting man skal tænke på når man beslutter sig for hvor man får udstyret fra:

  1. Undersøg sagen. Der er mange forskellige typer og mærker på markedet som kan klare næsten hvad som helst. Før du kontakter udlejningsvirksomheder, skal du finde de førende mærker i den afdeling der er relevant. Brug denne information til at hjælpe dig med at sammenligne den ene virksomheds tilbud med en anden virksomheds.
  2. Udregn den endelig pris på udlejningen før du beslutter dig. Du skal ikke bare leje det første stykke udstyr som du tilbydes. Vær sikker på at leverandøren er velrenommeret, tilbyder god service og at deres udstyr er godt vedligeholdt. En maskine som bryder sammen eller ikke kan arbejde produktivt pga. Mangel på vedligeholdelse, vil faktisk ende med at koste dig mere, når først udgiften af mistet produktivitet regnes med.
  3. Vær sikker på at du (eller den ansatte som skal arbejde med maskinen) får instruktioner og/eller træning i at bruge udstyret korrekt. Selvom der måske er adskillige maskiner fra forskellige fabrikanter som gør det samme og har ligheder, er der nogen gange små forskellige i driften fra den en fabrikants produkt til en andens. Vær sikker på at udlejeren af udstyret forklarer disse forskelle og vejleder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *