Hint og fif til at blive god til at spille Mahjong

Få fat i nogle strategiske metoder, så du kan vende oddsene og løse de puslespil, der ligger i Mahjong spillets mange lag og indviklede brikbunker. I denne korte artikel vil vi diskutere nogle hint og fif til at blive god til at spille Mahjong, så du ender med at kunne arbejde dig igennem lagene.

Allerførst – bliv fortrolig med spillets gældende regler. Afhængigt af den titel, du spiller, er der bestemte tilpasninger og komplikationer, der gør dem allesammen en anelse forskellige fra hinanden. Nogle har opgaver og begrænsninger, såsom at få fat i forskellige nøglebrikker af en eller anden art i spillet, andre leveres som et gådefuldt puslespil – med låse og nøgler arrangeret i gruppen af Mahjong brikker.

Nogle af dem kan til tider være ret forvirrende, indtil du vænner dig til spillets særegenheder. Hvad mere er, leverer det klassiske spil et sæt brikker, der er dekoreret med kinesiske tegn (hvilket i sig selv kan være vanskeligt, til man vænner sig til det), og dette kan gøre spillet – svært. Men i stedet for at huske, hvordan disse tegn på brikkerne ser ud, eller hvad de ligner, vil du kunne parre dem hurtigere, hvis du lærer, hvad de repræsenterer.

Image result for mahjong

Det er afgørende at lære forskellige aspekter af spillet, lige fra den måde, man vælger omdeler på, til den måde hvorpå, man kombinerer brikkerne. Du skal også forstå forskellen mellem de forskellige varianter af Mahjong. Selv en mindre forskel i reglerne kan kræve en ændret spilstrategi. Ved at lære, hvordan man spiller spillet, og hvad nuancerne er mellem spillets varianter, kan du øge dine chancer for at vinde i Mahjong.

Med visse spilvarianter er det nødvendigt at nå en bestemt score for at gå videre fra et givet niveau. I de sædvanlige spil med disse typer udfordringer vil der være brikker i forskellige farver lagt ud i det puslespil, du er i gang med. Hvis det lykkes dig at parre to brikker, der i dette tilfælde er specialfarvede, vil du så i reglen få dine point mangedoblet i forhold til, hvad du normalt ville få. Ved at gemme de markerede brikker og deres makkere til sidst vil i dette tilfælde give dig den største belønning.

Du skal også fjerne brikkerne på den korrekte måde. Som man almindeligvis ser med de fleste Mahjong spil, går spillerne i gang med grupper af brikker på et enkelt niveau. Man kan nemt genkende disse stakke ved at kigge på tykkelsen og dybden af brikkerne. I de fleste tilfælde er det altid bedst først at parre brikker, der ligger oven på andre brikker. Det er simpel matematik. Efterhånden som du afdækker flere brikker i et givet puslespil, bliver dine chancer for at parre bedre.

Og som det sidste, bør du bruge spillets boostere eller hjælpefunktioner sparsomt. Ideen i spillet er at udfordre dig – og hvis du beder om et hint vil det i sidste ende gøre trække ned i din spilhastighed mere end det rent faktisk hjælper dig. I Mahjong spil bliver du som regel straffet ved at bruge et hint, enten ved at miste et point, miste tid, eller ved at miste det bonus, du ville have fået for den rækkefølge, du parrer i. Desuden udleveres boostere som blanding eller pause som regel i begrænset antal, så du ikke bliver afhængige af dem.

Med disse enkle hint og fif ved hånden skal du nok blive god til at parre i Mahjong. Og som med ethvert andet spil eller forskellige former for sport, vil du med konstant øvelse ende med at blive en god og dygtig deltager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *