Tips om leje af kran og råd, du bør overveje, før du lejer maskineri

Før du overveje at leje en kran, er der mange forskellige vinkler, du skal overveje, især potentialet for risiko. En kran kan være en meget usikker tingest. I langt de fleste tilfælde vil kranleverandøren sende en kranadministrator, der vil tage sig af alt, der har med kranen at gøre. Kranens ejer bør være dækket for tab af kranen eller udstyret, hvis der er skødesløshed fra ejerens side og dertil for ulykke på eller beskadigelse af andres ejendom. De fleste kran kontrakter vil stipulere, at lejeren tager risikoen for eventuel skødesløshed, upålidelige jordforhold, forfærdelige data om kranen og utilstrækkelige forhold til kranføring.

Image result for construction equipment rental

Hvad du skal tage i betragtning, før du lejer en kran

Hvis du skal løfte et læs ved hjælp af en kran, bør du gå ud fra, at det er en farlig opgave med indbyggede farer. Du skal til enhver tid sørge for at have en ordning, så du kan garantere, at arbejdet kan gøres sikkert og så du kan garantere, at du virkelig er beskyttet mod disse farer. I det usandsynlige tilfælde, at du ikke har de evner, der skal til for at løfte, bør du måske i stedet for at købe en kran få et kranfirma til at løfte for dig. De fleste aftaler om leje af kran vil give lejeren kontrol over maskineriet og administratoren, når de mødes på byggepladsen. Uanset hvad skal du sørge for at tjekke, hvor denne forpligtelse begynder. De fleste lejekontrakter for kraner vil gøre lejeren ansvarlig, når kranen kører ud på nærmeste vej, så ting, der foregår på vej derfra vil generelt være lejerens forpligtelse.

Du bør ligeledes udvikle en strategisk bekendtgørelse og en risikoevaluering for din kran og følge alle regler. Du eller din designerede kranfører bør kunne se alle dele af læsset, forholdene på jorden, for store læs og kranens begrænsninger. Desuden er det vigtigt at få en specialist til omhyggeligt at evaluere det gear, du vil få brug for til opgaven, og at du har de korrekte testgodkendelser. Den arbejdskraft, der kræves til opgaven bør bekræftes præcist for at garantere, at alle kan opfylde deres del af forpligtelserne.

Din forsikring bør dække skade eller ulykker for hele kranens rækkevidde, herunder beskadigelse af offentlig vej. Den bør dække skade eller ulykker for de varer, der skal løftes. Du bør ligeledes have dækning for alt indtægtstab, mens eventuelle skadede eller tabte ting erstattes eller repareres, og for al tænkelig personskade på kranadministratoren eller forskellige personer samlet omkring kranen. Du skal gøre dig ovennævnte overvejelser, før du lejer kranen fra Ramirent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *