At Vælge Det Perfekte Drivhus: Ting at overveje

Hvis du er ny til arbejde i drivhus kan valget af dit nye drivhus være meget overvældende. Der er så mange ting at overveje før man køber et drivhus fra HobbyDrivhuse.dk, så der er let at blive forvirret. Her er nogle hovedpunkter at huske på.

Lys

Et af hovedelementerne når det kommer til planternes vækst er sollys. Alligevel må vi også overveje, at denne form for lys måske ikke er den bedste type, fordi det kan skade planterne ved at brænde dem. Når man leder efter det bedste lys bør man overveje diffust lys. Det siges at planterne kan gro 20% – 30% hurtigere når de udsættes for diffust lys. LED-lys er en anden god lys alternativ, fordi de har høj energiafgivelse med mindsket varme og lavere energiomkostninger end traditionel belysning.

Udvidelse af vækstsæsonen

Det er bedst at finde et drivhus, der gør det muligt for dig å passe på din have hele året rundt. Dette drivhus behøver god ventilation og isolering. Dette betyde at drivhuset skal kunne holde varmen inde, selv om det kolde vejr har kommet udenfor. På den anden side skal drivhuset, når sommeren kommer, være i stand til at holde planterne forholdsvis kølige.

For at sikre at drivhuset ikke bliver for varmt skal designet gøre det muligt for dig at tilføje grundventilationskanaler, røgsugere og lameller. Lys diffusion kan være en anden måde at holde drivhuset køligt på.

Резултат с изображение за mini greenhouse

Ændringer

Du skal vide at det når du starter er svært at slutte arbejde i drivhuset. Gennem årene kan dine behov og forventninger ændres, og det er derfor du har brug for at holde muligheden for at foretage ændringer åbent. Så drivhuset skal være alsidigt og skal kunne tilpasses. Du måske overvejer mellem at tilføje nogle ekstra tilbehør eller set af forlængerledninger.

Holdbarhed

Du vil sandsynligvis, hvis du investerer i et drivhus, ikke gentage investeringen snart. Dette er grunden til hvorfor dit drivhus bør være i stand til at modstå forskellige elementer, såsom f.eks. vejrliget, faldende grene, omstrejfende bolde og så videre.

Drivhusets ramme bør ikke være vanskeligt at opretholde. Det er bedst hvis den er let at rengøre også. Disse paneler skal også være holdbare. Du bør ikke være i stand til at ridse det. Sørg også for at det kan støtte den ekstra vægt af vand og sne.

Резултат с изображение за mini greenhouse

Ultraviolet beskyttelse

Det drivhus du får burde være problemfrit. Du bør ikke spilde din tid med at inddrive drivhuset. Det skal være i stand til at håndtere de skader forårsaget af direkte sollys. Til dette er ruden og rammen UV -behandlet. Disse typer drivhuse er UV-certificeret.

Før du køber noget skal du samle information om garantiperioden, og du kan også være bekymret over omkostningerne ved at ændre nogle af delene.

Hvis du vil have et drivhus, der er egnet til dine planter, og også er holdbart skal du klikke her og finde det du har ledt efter. Du behøver ikke vælge de traditionelle drivhusene; der er mange designer, der kan gøre din have rigtig speciel. Dette afspejler din unikke personlighed.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *