Trækvogne og sækkevogne – Ultimativ køberguide

Stolevogne er mobile platform eller transportmidler udformet som vogne, der bruges til at flytte stablede stole nemt og med mindre muskelkraft. Sækkevogne øger den enkeltes kapacitet for at løfte og flytte tunge læs. Sækkevogne fra Ergolift har som regel en bundplade, der glider ind under kasser og andre stablede genstande og et højt håndtag, så brugeren kan løfte og vippe læsset og transportere det på de robuste hjul.

Typer

Stolevogn: En stolevogn har en støtteramme i platform stil med hjul og et styrehåndtag, så stablede klapstole let kan transporteres i større antal, end hvis man bærer dem i hånden.

Bordvogn: En bordvogn understøtter klapborde i stablede eller indlejrede grupper, så det er nemt at transportere et sæt borde for lettere opsætning og brug eller nedtagning og opbevaring.

Bordvogn til kantstabling:  Bordvogne til kantstabling giver mulighed for at stable klapborde på højkant, afbalanceret i bordrammen på vognen. Bordvogne til kantstabling gør derefter transport og opbevaring af bordene nemmere.

Bordvogn til kantstabling af rektangulære borde: Borde, der kan stilles på højkant har sammenklappelige ben og en revne i bordpladen, så bordene kan stables på højkant.

Bordvogn til kantstabling af runde borde: Runde borde, der kan stilles på højkant har sammenklappelige ben, der foldes ind under bordpladen. Hvert bord stables på højkant for pladsbesparende opbevaring. Der fås en specialiseret bordvogn til kantstabling af runde borde til disse borde, så de runde klapborde kan stables pænt inden for vognrammen.

Bordvogn til kantstabling af runde borde

Vogn til fladstabling af borde: Borde, der stables fladt, har sammenklappelige ben, der foldes op bag på bordpladen. Derefter ligger bordene fladt, stablet oven på hinanden for pladsbesparende opbevaring. Der er en specialiseret vogn til fladstabling af borde, så man kan stable fladstablede borde for at forenkle transport og opbevaring.

Platformsvogn: Platformsvogne har holdbare platforme, der er installeret på hjul og forstærket af et skubbehåndtag til manøvrering af tunge genstande under transport, eller når de lægges på lager.

Konvertibel vogn: En konvertibel vogn giver dig mulighed for at bruge vognen som en almindelig sækkevogn til brug ved løftning og flytning af kasser eller andre genstande, samt ekstra hjul, så man kan sænke håndtaget og bruge sækkevognen som transportplatform i stedet.

Scenevogn, podiumvogn: Scene- og podiumvogne bruges til opbevaring, transport og adgang til scener og podier.

Vogn til hængende stole: en vogn til hængende stole gør det muligt for klapstole at hænge i vognrammer for at gøre opbevaring og transport nemme.

Universalvogn til stablede stole: Universalvogne til stole hjælper med stabling og transport af stablede stole, der passer ind i vognrammen.

Резултат с изображение за SækkevogneKomponenter

Ud-i-et håndtag: Et ud-i-et håndtag består af ét langt formet stålrør, hvilket reducerer risikoen for skader på grund af bevægelige eller sammensatte dele.

Sikkerhedsreb af elastik: Et elastisk sikkerhedsreb strækker omkring stablede varer på visse vogne og holder dem på plads for at forbedre sikker mobilitet.

Faste Hjul: Faste hjul har en halvstiv montering, der gør, at hjulene kun kan rulle frem eller tilbage.

Sammenklappeligt håndtag: Vogne og sækkevogne med sammenklappelige håndtag har styretøj, der kan foldes ned over vognplatformen, så den er lettere at opbevare, når den ikke er i brug.

Ikke-ridsende hjul: Ikke-ridsende hjul er sikre til brug på mange forskellige gulvoverflader uden risiko for skrammer, ridser, mærkning eller andre skader.

P-Håndtag: Et P-håndtag har en krum, P-formet forlængelse øverst på håndtaget, midt på bagsiden af rammen, så brugeren har mere kontrol til at gribe, løfte og flytte ting.

Udtrækkeligt håndtag: udtrækkelige håndtag på sækkevogne og vogne kollapser ind i de nederste dele af håndtaget for at gøre størrelsen kompakt for opbevaring på små steder eller for at imødekomme forskellige transportbehov.

Sikkerhedsrem: Når du sætter sikkerhedsremmen omkring stablede stole eller andre genstande og fastgør remmen, hjælper det med at forebygge vipning og uønsket bevægelse for bedre transport og opbevaring.

Solide gummidæk: Bløde gummihjul øger understøttelsen af tunge byrder i udvalgte sækkevogne og platformsvogne.

Rullehjul: Rullehjul kan dreje 360 grader inden i monteringslejet og parres ofte med faste hjul for at fremme manøvredygtigheden under transport. De drejelige hjul sidder normalt bag på sækkevogne eller platformsvogne med faste hjul fortil.

Konstruktion

Bagt emalje overflade: Bagt emalje overflader har normalt et skinnende eller blankt udseende og beskytter metal- eller stålkomponenter af udvalgte stolevogne mod vejrliget.

Miljøvenlig pulvermaling: Stålkomponenter i mange stolevogne er behandlet med miljøvenlig maling, der påføres ved hjælp af en pulvermalingsbehandling.

Skridsikker vinyl platform: De store platforme på vores platformvogne er belagt med skridsikkert vinyl for sikker stabling og transport.

Stålkonstruktion: Stålkonstruktionen omfatter stålramme, håndtag, hylder, og platforme, der anvendes i vores stolevogne, sækkevogne og andre transporthjælpemidler.

Kanter

Høje kanter omkring stolevognen: Stolevogne med ophøjede kanter har kanter, der forebygge at det nederste af stolestakken glider af vognen.

Stødpuder af vinyl: Større vogne og sækkevogne har stødpuder af vinyl, for at give slagstyrke omkring lager- og transportredskaber.

Egenskaber

Kompakte opbevaringsmuligheder: Mange sækkevogne og platformsvogne har håndtag, der kan skydes sammen eller andre sammenklappelige dele, der afhjælper opbevaring i mindre rum.

Grønne funktioner: Grønne funktioner omfatter brugen af miljøvenlig maling og miljøvenlig overfladebehandling, brug af genbrugsmaterialer og producentens bestræbelser på at reducere miljøskaderne fra fremstillings- og forsendelsesprocesser.

Stolestablingskapacitet: Stolestablingskapacitet er det maksimale antal stole, der kan stables på en bestemt vogntype.

Stolestablingsfodaftryk: Stolestablingsfodaftryk målingen mellem den stakkede stoletypes fire ben.

Bordkapacitet: Bordkapaciteten henviser til det maksimale antal af borde, en bordvogn kan bære på et givet tidspunkt.

Vægtkapacitet: Vægtkapaciteten for stolevogne og sækkevogne giver en rettesnor for den maksimale sikre vægt, en given vogn kan håndtere ad gangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *